NL - FR

Herbeleef samen met ons alle hoogtepunten van 2021.

Een jaar dat in het teken stond van innovatie en groei.

December.

Een passende maand om terug te blikken op een bewogen jaar. De ene coronagolf volgde de andere op en we werkten veelal van thuis uit. Maar het was ook een jaar met unieke momenten waar we best trots op mogen zijn.

Vanden Broele blikt terug op 2021, een jaar dat in het teken stond van innovatie en groei.

Vanden Broele kreeg een make-over.


Op 9 september 2021 was het zover. We lieten na 60 jaar onze alom bekende merknaam ‘uitgeverij’ los en gingen voortaan de toekomst tegemoet als Vanden Broele. Niet alleen kortten we onze naam in, we trokken ook een nieuw jasje aan dat beter aansloot bij wie we zijn. Ons DNA blijft overeind. Innovatie en kennis zetten we voorop, alsook onze sterke wissel- en samenwerking met onze stakeholders.

Benieuwd naar waarom we deze vernieuwde weg insloegen? En hoe we aan de slag gingen?

Lees hier het volledige artikel.

Skryv en Vanden Broele Group bundelen de krachten.


Vanden Broele Group was al langer een innovatieve dienstverlener voor lokale besturen in België. Sinds de overname van Skryv, hebben we deze activiteiten verbreed naar alle overheidslagen, van gemeente en politiezone tot regionale en federale overheidsdiensten. Samen spelen we een cruciale rol in de digitale transformatie van de publieke sector, met een heldere visie op e-government en gelijke waarden.

Ontdek onze synergie.

Lancering Subsidiemanager Zorg en Welzijn.


Dankzij het online platform Subsidiemanager kunnen naast steden en gemeenten ook professionals in de welzijns- en zorgsector voortaan vlot hun subsidies opzoeken en beheren. We vereenvoudigden de administratieve rompslomp die vaak bij dergelijke dossiers komt kijken en reiken lokale besturen en zorg- en welzijnsorganisaties concrete handvatten aan om digitaal te navigeren binnen het subsidielandschap in Vlaanderen.

Wenst u meer te weten over deze gebruiksvriendelijke online tool? Boek een (online) demo.

Een nieuw stukje taart #WeCare.


Dit jaar werden we getrakteerd met een extra stukje 'corporate cake'. We voegden met andere woorden een zesde bedrijfswaarde toe: We care. En die dragen we hoog in het vaandel. We kiezen bewust om zo dicht mogelijk bij onze klanten en stakeholders te staan. Van productontwikkeling tot de uitrolfase, alsook de nazorg. Voor onze medewerkers is dit niet anders. We zorgen voor onze collega’s met een mensgericht HR-beleid waar we werk afstemmen op talent, de work-lifebalans respecteren, focussen op een motiverende jobinhoud én autonomie aanmoedigen. Samengevat: we care, we really do!

Ontdek alle bedrijfswaarden.

Ook Waalse besturen vertrouwen dagelijks op eGovFlow.

De huidige gezondheidscrisis heeft steden en gemeenten verder bewust gemaakt van de nood om zich uit te rusten met digitale tools om de continuïteit van de dienstverlening aan de burgers te waarborgen. Vandaag bieden digitale loketten meer dan ooit een uitgelezen kans om de relatie met burgers opnieuw vorm te geven.


eGovFlow is een allesomvattend digitaal loket dat de automatische aflevering van diverse soorten documenten (akten, attesten, uittreksels, ...), maar o.a. ook aanvragen mogelijk maakt. Al meer dan 200 steden en gemeenten maken deel uit van onze eGovFlow-familie. En sinds september 2020 zijn we ook in Brussel en Wallonië actief. Daar stapten ondertussen al meer dan 30 besturen mee in het eGovFlow-verhaal om hun burgers, verenigingen en ondernemingen nog beter te helpen.

Lees hier meer over eGovFlow.

Welkom collega's!


In 2021 is niet alleen onze corporate cake gegroeid, maar versterkten we ook onze eigen talentenpool met 17 nieuwe collega's. We vulden diverse rollen in, zoals business analist, technical lead, product coördinator, accountmanager, developer, enzovoort. Binnen de huidige arbeidsmarkt, waar er ten opzichte van vorig jaar de helft meer vacatures zijn, glunderen we van dankbaarheid dat deze kandidaten de weg naar Vanden Broele Group gevonden hebben.

Kent u iemand die uitkijkt naar een nieuwe uitdaging? Of bent u zelf benieuwd naar onze bedrijfscultuur? Neem dan een kijkje op onze jobsite of vraag een (online) gesprek aan via hr@vandenbroele.be. En wie weet… tot snel!

Al onze updates in uw mailbox?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze initiatieven en ons laatste nieuws.