NL - FR

Verkiezingen.

Vanden Broele, uw partner bij verkiezingen.

In 2024 worden in België verschillende verkiezingen georganiseerd.

Naar goede gewoonte profileert Vanden Broele zich opnieuw als betrouwbare partner voor de ondersteuning en begeleiding van zowel de gemeentelijke diensten, kantons en vredegerechten alsook de rechtbanken van eerste aanleg.

Dit doen we niet enkel met opleidingen en juridische ondersteuning, maar we staan u ook bij tijdens de praktische organisatie van de verkiezingen. We bieden een scala aan oplossingen om u als bestuur of kantonhoofdbureau vlot door de verkiezingen te loodsen. Daarbij draait het ons om één ding: het ontzorgen van uw medewerkers

Praktische oplossingen

 

 

Diensten en materialen voor de Kantonhoofdbureaus 

 • Dossiers en stukken om de werking van de kantonhoofdbureaus zo vlot mogelijk te laten verlopen
 • Aanvullende tooling "Elexis" voor de voorzitters
 • Een aanpasbare presentatie om uw voorzitters op te leiden
 • Aanpassing van de dossiers op maat van uw kanton (manueel/digitaal/gemengd)
 • Begeleiding en materialen om alles in goede banen te leiden
 • ... 

 

 

Elexis

Deze tooling werd speciaal ontwikkeld om de oproepingen van uw voorzitters en bijzitters snel en efficiënt te verwerken en op te volgen.
U behoudt steeds het overzicht van alle briefwisseling, het aantal bevestigingen en aantal bevestigde posities in uw bureaus.

 

 

Benodigdheden en materialen voor de stemdag

 • Formulieren en affiches
 • Pakketten voor in de bureaus
 • Stemhokjes
 • Stembussen

Op de stemdag dient u als gemeentebestuur te voorzien in de nodige administratieve en materiele stukken in de stembureaus. Stemt uw bestuur digitaal of op papier? Geen zorgen, wij voorzien u van de nodige begeleiding en materialen om dit alles in goede banen te leiden.

 

   

Oproepingskaarten en kiezerslijsten

 • Full service aanpak
 • Koppeling met MijnBurgerprofiel

Voor elke verkiezingsdag dient uw bestuur te beschikken over kiezerslijsten en oproepingskaarten. U kunt op Vanden Broele rekenen voor het opmaken en produceren van deze lijsten, en het postklaar maken van de oproepingskaarten.

 

 

Stembiljetten

Voor de lokale verkiezingen in oktober dient u als gemeentebestuur in te staan voor de stembiljetten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vanden Broele stelt zijn jarenlange expertise ter beschikking en verzorgt het proces van A tot Z.

 

Opleidingscyclus (volzet)

(Het is niet langer mogelijk om in te schrijven voor deze cyclus)

Twee verkiezingen in één kalenderjaar: een goede voorbereiding is alles!

In 2024 worden in België maar liefst twee verkiezingen georganiseerd. Een serieuze uitdaging voor veel lokale besturen!

Vanden Broele organiseert daarom een opleidingscyclus Verkiezingen zodat we u en uw collega's maximaal kunnen voorbereiden. Deze cyclus is zowel gericht op medewerkers die voor de eerste keer (mee) de verkiezingen organiseren in hun stad of gemeente, als op medewerkers die hier al enige ervaring mee hebben.

Aan de hand van een praktijkgerichte aanpak wordt u klaargestoomd om de beide verkiezingen van 2024 in goede banen te leiden. De lesgevers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het organiseren van verkiezingen. Zowel de traditionele stemming op papier, als het digitale stemmen komen aan bod tijdens de cyclus.

> Schrijf hier in voor de cyclus in de voormiddag (Volzet)
> Schrijf hier in voor de cyclus in de namiddag (Volzet)

Contact

 
Contacteer ons via verkiezingen@vandenbroele.be of vul onderstaand formulier in indien u graag een offerte wenst: