NL - FR

ScanSearch.

Digitalisering en ontsluiting van uw archief.

ScanSearch digitaliseert en archiveert al uw papieren documenten en dossiers waardoor u een eenvoudig en overzichtelijk digitaal archief krijgt.

ScanSearch is een generieke toepassing voor het raadplegen, beheren en verwerken van uw documenten. Deze applicatie is specifiek ontworpen om documenten van de Burgerlijke Stand en/of Bevolking intelligent doorzoekbaar te maken. Dankzij de eenvoudige interface kunnen ook andere items moeiteloos worden opgenomen.

Digitaliseren

Met onze boeken- en doorvoerscanner kunnen we documenten van alle formaten digitaliseren, van groot tot klein. We selecteren de meest geschikte oplossing om uw papieren documenten met de grootste zorg te digitaliseren.

Opzoeken

Opzoekingen kunnen op twee manieren worden uitgevoerd: via een boomstructuur (leeszaalprincipe) of via een op maat gemaakte database. Deze twee methoden kunt u ook combineren om een geleidelijke overgang naar databasegestuurde opzoekingen mogelijk te maken.

Tevreden klanten

We hebben al voor meer dan 200 organisaties diverse documenten gedigitaliseerd met grote tevredenheid als resultaat. Aarzel niet om referenties uit uw regio op te vragen.

Contact

Contacteer ons via welkom@scansearch.be of vul onderstaand formulier in indien u graag een offerte wenst.