NL - FR

Personeelsbeleid.

HR-beleid voor lokale besturen.

Onze oplossingen worden specifiek ontwikkeld op maat van HR-diensten in lokale besturen. We leveren kennis over personeelsbeleid voor gemeente én OCMW.
Bevat onder andere volgende rubrieken
Personeelsbeleid

HR-pijler

De HR-pijler van HRMConnect biedt u de nodige informatie en inspiratie voor de uitbouw van een duurzaam personeelsbeleid in gemeenten en OCMW's. Psychosociaal welzijn, loopbaanbeleid, performantiemanagement, diversiteitsbeleid,...: het zijn maar enkele van de vele thema’s die in deze pijler aan bod komen. Bovendien kunt u ook steeds met uw vragen terecht bij onze redactie.

Sociaal-juridische pijler

De sociaal-juridische pijler van HRMConnect gidst u door alle regelgeving van toepassing op het statutaire en contractuele personeel in gemeenten en OCMW's. De aanwerving en bevordering, de tuchtreglementering, de eretekens, de pensioenen,...: het zijn maar enkele van de vele thema’s die in deze pijler aan bod komen. Bovendien kunt u ook steeds met uw vragen terecht bij onze redactie. 

Ontvang onze nieuwsbrief.

Updates over nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, belangrijke trends, niet te missen opleidingen en studiedagen, ... rechtstreeks in uw mailbox?

Onze oplossingen voor personeelsbeleid.

Vanden Broele Connect.

De online bibliotheek bij uitstek voor lokale besturen, politie en de welzijns- en zorgsector.

Bevat volgende licenties

  • Lokale besturen
  • Bedrijven
  • Burgerzaken
Digitale dienstverlening voor burgers, ondernemingen en verenigingen.

Samenwerken met ons?

Elke samenwerking start met een goed gesprek. Deel uw uitdaging en we bepalen samen de mogelijkheden.