NL - FR

Kerkfabrieken.

Eredienstbesturen in Vlaanderen.

Onze oplossingen worden specifiek ontwikkeld op maat van de eredienstbesturen in Vlaanderen en staan voor een efficiëntere manier van werken tussen alle betrokken bestuursniveaus: kerkfabrieken, centrale besturen, bisdommen, gemeenten en provincies.
Bevat onder andere volgende rubrieken
Eredienstbesturen
Boekhouding
Administratie

Religiosoft

Religiosoft is het meest gebruikte boekhoud softwarepakket voor besturen van de eredienst: meer dan 1650 besturen van de 1770 die Vlaanderen telt, vertrouwen op het programma om hun planningsdocumenten en jaarrekening op te maken.

Met Religiosoft wordt het voeren van de boekhouding een fluitje van een cent: van het inboeken van ontvangsten en uitgaven die automatisch uitmonden in een volledige jaarrekening, tot de opmaak van budgetten, meerjarenplan, inventaris, investeringsfiches, …

Religiopoint

Via Religiopoint kan het eredienstbestuur en het centraal bestuur de notulen en de financiële documenten digitaal versturen naar de verschillende toezichthoudende overheden (bisdom, gemeente, …).

De modules voor het centraal bestuur en de gemeente zijn gratis en maken het mogelijk de ingestuurde documenten eenvoudig te verwerken. Bovendien worden de juiste procedures voor elk document automatisch gevolgd, en de wettelijke termijnen automatisch bijgehouden.

Ontvang onze nieuwsbrief.

Updates over nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, belangrijke trends, niet te missen opleidingen en studiedagen, ... rechtstreeks in uw mailbox?

Onze oplossingen voor eredienstbesturen.

  • Eredienstbesturen
  • Software
  • Kerkfabrieken
Software op maat van eredienstbesturen.

Samenwerken met ons?

Elke samenwerking start met een goed gesprek. Deel uw uitdaging en we bepalen samen de mogelijkheden.