NL - FR

Over Vanden Broele.

Wij bieden sinds 1957 kennis op maat van overheden en non-profits in België.

Dankzij onze jarenlange expertise en een nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we innovatieve kennisoplossingen waar iedereen beter van wordt.

Onze historiek.

De kiem werd in 1957 door oprichter Jacques Van den Broele gelegd. Meer dan 60 jaar later is Vanden Broele nog steeds in volle bloei.

Visie en strategie.

Vanden Broele ontzorgt professionals en maakt organisaties slimmer, met excellente kennis en innovatieve softwareoplossingen. We helpen overheden en non-profits om snel en efficiënt in te spelen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Zo maximaliseren we hun klantgerichtheid én impact.

 

In een wereld die sterk reglementair gestuurd is, kunnen we dankzij onze jarenlange expertise snel inspelen op alle uitdagingen in het werkveld. Samen met ons netwerk van klanten, experts en partners creëren we kennisoplossingen waar iedereen beter van wordt.

#thefutureistogether

Duurzaamheid, zwart op wit

Vanden Broele neemt haar vak ernstig.

Dit betekent dat we ernaar streven om de best mogelijke producten en diensten aan te bieden, en dat we daarbij het nodige respect aan de dag leggen. Voor onze klanten. Voor onze concurrenten. Voor onze medewerkers. Voor onze auteurs. Voor onze leveranciers.

Maar ook: voor onze omgeving. Voor onze maatschappij. Voor ons milieu. Voor onze toekomst.

Net zoals de andere bedrijven van de Vanden Broele Group engageren we ons dan ook al verscheidene jaren inzake duurzaam ondernemen. En ons MVO-beleid gaat ondertussen veel verder dan energiebesparing, afvalreductie of nog duurzame mobiliteit. 

Met onze producten en diensten willen we ook onze klanten en gebruikers ondersteunen in hun duurzame ambities.