NL - FR

Vanden Broele zet het nieuwe jaar in als SDG Pionier!

Na het ontvangen van het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen, is Vanden Broele recent ook bekroond tot SDG Pionier. Deze prestigieuze en internationale erkenning bewijst meer dan ooit tevoren dat duurzaamheid blijvend in ons DNA verankerd zit.

De afgelopen drie jaar heeft Vanden Broele opnieuw zijn steentje bijgedragen aan een duurzame toekomst. Ondanks enkele boeiende uitdagingen, zijn we er steeds in geslaagd om onze duurzaamheidsinspanningen te behouden én deze succesvol te voltooien. De 17 SDG's (duurzame ontwikkelingsdoelen) van de Verenigde Naties zorgen voor de leidraad binnen die inspanningen. Zo zetten we bij Vanden Broele sterk in op onze teamverbinders, op duurzame energie via ons zonnepanelenpark én op het delen van die groene energie.

UNITAR - het agentschap voor opleiding en vorming van de Verenigde Naties - heeft Vanden Broele nu ook erkend dankzij het certificaat SDG Pionier.

En we gaan verder!

Want als warm bedrijf werken we niet enkel aan een duurzame toekomst op vlak van ecologie en economie, maar zijn we ook sterk gericht op de mens binnen en buiten onze organisatie. Opgroeien zonder zorgen werd begin december in de verf gezet. Binnen het kader van De Warmste Week organiseerden de collega's van Vanden Broele de Warmste Kerstmarkt van Brugge. Hierdoor, en door de 15.000 euro opbrengst, kunnen we als organisatie opnieuw een verschil maken!

Ben je op zoek naar een boeiende job in een bedrijf in volle groei?

We zijn steeds op zoek naar extra talenten met een positieve drive. Spontaan solliciteren is ook een weg naar succes!