NL - FR

Vanden Broele wint Vlaanderen Digitaal Award voor beste digitale transformatieproject.

Op de Trefdag Digitaal Vlaanderen op 22 september werd het mooie werk van team Vanden Broele in de bloemetjes gezet. Voor het project 'De Digitale Dienstenmotor', waardoor burgers, verenigingen en ondernemingen kunnen rekenen op een overheid die 24/7 beschikbaar is, ontvingen we de award voor het beste digitale transformatieproject, en dit uit de handen van adjunct-kabinetschef Jan Smedts.

Digitaal Vlaanderen ging in 2022 op zoek naar het beste digitale transformatieproject. Met de Vlaanderen Digitaal Awards belonen ze bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen die inspanningen leveren om de publieke sector in Vlaanderen te digitaliseren. Ook duurzame projecten en projecten die bijdragen tot digitale inclusie komen in aanmerking. Met de awards wil Digitaal Vlaanderen ondernemingen, overheidsinstanties, lokale besturen en kennisinstellingen inspireren om mee te bouwen aan een digitaal vooruitstrevend Vlaanderen.

Digitaal Vlaanderen reikte op donderdag 22 september, tijdens de Trefdag Vlaanderen Digitaal, drie awards uit: één voor het beste digitale transformatieproject, één voor het meest inclusieve project en één voor het meest duurzame project. Ons project eGovFlowDIY, in het kader van de raamovereenkomst 'De Digitale Dienstenmotor', werd uitgeroepen tot het beste digitale transformatieproject.

Samen werken aan optimale publieke dienstverlening

De wereld van de (lokale) overheden is volop in beweging. Alles wordt complexer, de wendbaarheid wordt op de proef gesteld en de burger heeft steeds hogere verwachtingen. Bovendien maakt de war for talent het overheden moeilijk om competente teams samen te stellen en zijn de budgetten beperkt. Binnen deze context sloegen Vanden Broele, Skryv, POLIS en VERA de handen in elkaar en werd De Digitale Dienstenmotor ontwikkeld. Het stelt lokale besturen in staat om zelfstandiger werken en hun dienstverlening verder te digitaliseren. Zo kunnen ze de burger beter en sneller helpen én helpen ze elkaar om sterker te worden.

Dit project werd bekroond met de Vlaanderen Digitaal Award voor het beste digitale transformatieproject. Een mooie erkenning voor het werk van de Digitale Dienstenmotor. Bedankt iedereen: zonder jullie allemaal was dit niet mogelijk geweest!

Ontdek onze digitale oplossingen.

We ontwikkelen innovatieve toepassingen om klantgerichtheid én impact te maximaliseren.