NL - FR

Vanden Broele, Novado en Skryv op Trefdag Digitaal Vlaanderen 2021.

Nog één week tot hét govtech-evenement van het jaar. Zien we u daar?

Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 november vindt Trefdag Digitaal Vlaanderen coronaveilig plaats in ICC Gent, vanzelfsprekend met alle nodige maatregelen. Het belooft een inspirerende driedaagse te worden rond digitale transformatie, wendbaarheid en snelheid. Vanden Broele, Novado en Skryv zijn alvast van de partij. Wij tonen u hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan de samenleving van morgen.

Innovatie maakt deel uit van ons DNA

Vanden Broele Group is al langer een innovatieve dienstverlener voor lokale besturen, zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel. Dankzij de recente overname van Skryv kunnen die activiteiten verbreed worden naar alle overheidslagen in België, van gemeente en politiezone tot regionale en federale overheidsdiensten. De gemene delers tussen de zusterbedrijven binnen de groep zijn ondernemerschap, creativiteit en digitalisering. En dat laatste staat hoog op de agenda bij het creëren van de overheid van morgen.

Samen naar een future-proof digitale overheid

Vanden Broele, Novado en Skryv spelen al jaren een cruciale rol in deze digitale transformatie. Samen geloven we sterk in de kracht van verbinding, openheid, standaarden en proactiviteit. Overheden moeten erop kunnen vertrouwen dat wat ze aankopen vlot gekoppeld kan worden aan andere toepassingen. Binnen een snel wijzigende context moet de technologie ook toelaten om snel mee te evolueren, zowel in tijd als naar budget toe. En daarom laat het low-code-platform van Skryv ons toe om snel nieuwe toepassingen uit te rollen, bruggen te bouwen tussen de verschillende overheden en digitale interacties met burgers en ondernemingen te maken.

Wist u dat …

… u een fijne attentie krijgt als u onze beursstanden bezoekt? Een geschenkje dat ons streven naar nabijheid en bereikbaarheid meteen heel erg concreet maakt én een vaste waarde wordt op uw bureau. Net zoals onze innovatieve oplossingen dat al dagelijks zijn voor talrijke organisaties.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of hoe we samen kunnen bouwen aan de samenleving van morgen? Kom dan zeker naar onze beursstanden op #TDV21. Tot dan?

Meer informatie over Trefdag Digitaal Vlaanderen vindt u hier.

#thefutureistogether

Al onze updates in uw mailbox?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze initiatieven en ons laatste nieuws.