NL - FR

Een boeiende stage of vakantiejob?

’t Is bij Vanden Broele dat je moet zijn!

Bij Vanden Broele worden jobstudenten en stagiairs met open armen verwelkomd. HR Business Partner Laura Praet geeft een woordje uitleg voor wie zich geroepen voelt om ons team tijdelijk te komen versterken.

Op welke diensten en in welke functies komen jobstudenten en stagiairs zoal terecht?

Laura: Op dit moment zijn we vooral op zoek naar versterking voor IT en marketing. Studenten uit een IT-richting zien we graag komen. Ik denk bijvoorbeeld aan toegepaste informatica, elektronica, ICT, systeem- en netwerkbeheer. Ook studenten rechten kunnen hier stage lopen als ondersteuning van onze redacteurs. Dit zijn maar enkele voorbeelden: we proberen jobstudenten en stagiairs in de volledige organisatie in te schakelen. We houden altijd rekening met wat zij zelf willen en wat hen energie geeft. Stages proberen we in de mate van het mogelijke te laten aansluiten bij het thesisproject van de student. We stellen ons flexibel op. Dit geeft extra motivatie aan de studenten, waardoor ze sneller ingewerkt raken en een toegevoegde waarde kunnen bieden voor het team. Het is een win-win.

Wat maakt van Vanden Broele de place to be voor een boeiende stage of vakantiejob?

Laura: Wij zijn een bedrijf met een leuke werksfeer. Dat is geen loze belofte, ik denk dat onze medewerkers het wel zullen beamen. Studenten worden bij ons echt betrokken in het team. We vinden het belangrijk dat ze kunnen meedenken, eigen inbreng kunnen geven en zichzelf kunnen ontplooien. Ik denk dat een vakantiejob bij ons een pak uitdagender en afwisselender is dan de typische vakantiejob.

Dat klinkt goed! Zijn er nog voordelen?

Laura: Door onze ligging in Brugge heb je geen last van files. Ik kom zelf van Gent en sta zelden in de file doordat ik tegen de stroom in rijd. Geen file, dat betekent ’s morgens langer slapen en ’s avonds vroeger thuis. Zo hou je extra tijd over voor je hobby’s en sociaal leven. We hebben trouwens ook een locatie in Brussel, dus flexibel werken is zeker mogelijk. Een laatste goeie reden om te kiezen voor Vanden Broele, is dat we een bedrijf zijn met een grote maatschappelijke impact. Met onze oplossingen maken we het leven van de burger makkelijker. Door bij ons stage of een vakantiejob te doen, werk je mee aan zinvolle projecten. Innovatie en creativiteiten staan centraal en de frisse ideeën van jonge mensen passen hier zeker in.

Zin in een boeiende stage of vakantiejob?

Stuur een mailtje met je CV en motivatie naar Laura via hr@vandenbroele.be.