NL - FR

Collega in de kijker: accountmanager Bruno Van der Elst.

Bij Vanden Broele beseffen we goed dat we onze successen in de eerste plaats te danken hebben aan onze gemotiveerde mensen. Daarom zetten we hen graag in de spotlights!

In dit artikel legt accountmanager Bruno uit wat hij bij Vanden Broele doet en hij vertelt ons ook iets meer over zichzelf.

Dag Bruno, je bent een van onze accountmanagers. Wat houdt jouw job precies in?

Bruno: Als accountmanager sta ik samen met mijn collega's in voor de klantrelaties, de verdere uitbouw van onze oplossingen bij klanten en het adviseren van prospecten. Een belangrijk deel van onze tijd gaat naar het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Hierdoor sta ik dicht bij hen en de Vanden Broele producten en dat maakt dat ik nieuwigheden duidelijk en toegankelijk kan vertalen naar klanten toe. Binnen het salesteam leggen we elk onze accenten qua expertise. Enkele producten uit het Vanden Broele mandje waar ik mijn schouders onder zet zijn eGovFlow, eSignFlow, Subsidiemanager en de trouwboekjes. Wanneer er verkiezingen aankomen, dan komt dat er ook bij in mijn takenpakket.

Je werkt al meer dan 20 jaar bij Vanden Broele. Kan je het traject schetsen dat je hebt afgelegd?

Bruno: Ik studeerde marketing en bedrijfsbeheer en daarna volgde ik nog een opleiding Europees bedrijfsbeleid. Daar hoorde ook een stage bij en zo kwam ik terecht bij Vanden Broele. Mijn eerste stage-opdracht was verkopen in de regio Limburg. Het viel zo goed mee dat ik daarna een vast contract kreeg. Eerst voerde ik hoofdzakelijk projectwerk en digitaliseringsopdrachten uit, wat later uitgroeide tot ScanSearch, de voorloper van het akteloket en nu eGovFlow. Het takenpakket evolueerde dus door de jaren naar mijn huidige functie , iets wat ik vandaag nog steeds met veel goesting doe.

Naast je job ben je ook actief als vrijwilliger. Wat doe je precies?

Bruno: Ik doe onder andere vrijwilligerswerk bij Intersoc, de vakantiedienst van de Christelijke Mutualiteit. Buiten de vakantieperiodes ondersteun ik mee de voorbereidende werking en de vorming van onze ploeg van wandelbegeleiders. Tijdens de reizen neem ik vaak een groep mee de bergen in. Het grootste deel van mijn verlofdagen gaat naar die activiteiten, dat geeft mij veel voldoening.

Wat vind je het leukste aan je job bij Vanden Broele?

Bruno: Ik vind vooral het netwerken leuk: in contact staan met klanten, hen nieuwe producten toelichten en ze hopelijk ook verkopen. Begrijp me niet verkeerd, ik haal niet enkel voldoening uit mijn werk als ik iets kan verkopen, maar dat is nu net een kerndeel van de job. Het is leuk om te zien dat er een leuke en boeiende samenwerking uit een gesprek kan voortvloeien.

Tot slot: wat zijn je ambities voor de toekomst?

Bruno: Ik wil graag blijvend meehelpen met de creatie van nieuwe producten en het bouwen van sterke teams rond die producten. Als ik Vanden Broele nog verder kan zien groeien en nieuwe concepten mee kan bouwen, dan gaan mijn professionele dromen alvast in vervulling.

Ben je op zoek naar een boeiende job in een bedrijf in volle groei?

We zijn steeds op zoek naar extra talenten met een positieve drive. Spontaan solliciteren is ook een weg naar succes! We koesteren elke vorm van initiatief.