NL - FR

ScanSearch Online.

Ontsluit uw archief via deze online toepassing.

ScanSearch Online digitaliseert en archiveert al uw papieren documenten en dossiers, waardoor u een eenvoudig en overzichtelijk digitaal archief krijgt.

ScanSearch Online is een generieke online toepassing om uw archiefdocumenten te consulteren. Deze applicatie is specifiek ontworpen om documenten van de Burgerlijke Stand en/of Bevolking intelligent doorzoekbaar te maken. Dankzij de eenvoudige interface kunnen ook andere items moeiteloos worden opgenomen.

Digitaliseren

Met onze boeken- en doorvoerscanner kunnen we documenten van alle formaten digitaliseren, van groot tot klein. We selecteren de meest geschikte oplossing om uw papieren documenten met de grootste zorg te digitaliseren.

Opzoeken

Opzoekingen kunnen op twee manieren worden uitgevoerd: via een boomstructuur (leeszaalprincipe) of via een op maat gemaakte database. Deze twee methoden kunt u ook combineren om een geleidelijke overgang naar databasegestuurde opzoekingen mogelijk te maken.

Tevreden klanten

Diverse besturen gebruiken onze toepassing al. Klik gerust op een van de onderstaande referenties voor vrije toegang tot de toepassing:

Contact

Contacteer ons via welkom@scansearch.be of vul onderstaand formulier in indien u graag een offerte wenst.