NL - FR

Level up your digital transformation

Kies voor de innovatieve toepassingen van Vanden Broele, til de digitale transformatie van uw organisatie naar een hoger niveau én maak kans op een echte arcade speelautomaat.

Kies voor één van onze innovatieve toepassingen ... 

In welke overheidslaag uw organisatie zich ook bevindt: kiezen voor de innovatieve toepassingen van Vanden Broele, dat is kiezen voor toekomstgerichte én -bestendige oplossingen waar iedereen beter van wordt.

eGovFlow (digitale dienstverlening voor burgers, ondernemingen en verenigingen), Skryv (low-code tooling voor een digitale overheid) of eSignFlow (de slimme en veilige manier om digitale documenten te beheren, ondertekenen en verzenden):

Onze toepassingen tillen de digitale transformatie van uw organisatie moeiteloos naar een hoger niveau. Ze maken teams slimmer om efficiënt in te spelen op de uitdagingen van vandaag en van morgen. Ze helpen professionals zoals u om klantgerichtheid én impact te maximaliseren.

Til de digitale transformatie van uw organisatie naar een hoger niveau.
Maak kans op een echte arcade speelautomaat.

... en maak kans op een echte arcade speelautomaat

En ze maken binnenkort misschien ook wel uw werkomgeving nog ietsje leuker.

Immers, tekent uw organisatie voor 31 januari 2023 op één van onze toepassingen in, dan maakt ze kans op een echte arcade speelautomaat: een leuke aanvulling voor een eetzaal, personeelskamer, lounge, ... toch? 

Uit alle - nieuwe of trouwe - betalende gebruikers van eGovFlow, Skryv en eSignFlow pikt een onschuldige hand op 31 januari 2023 één winnaar: die organisatie krijgt een echte arcade speelautomaat, persoonlijk door ons geleverd en geïnstalleerd op een plek naar keuze.

 

Vlaanderen Digitaal Awards 2022

eGovFlow DIY wint Vlaanderen Digital Award voor beste digitale transformatieproject

Op Trefdag Digitaal Vlaanderen 2022 werden voor het eerst de Vlaanderen Digital Awards uitgereikt. Drie awards belonen initiatieven die meehelpen de publieke sector in Vlaanderen op een succesvolle manier digitaal te transformeren.

De winnaar van de award voor beste digitale transformatieproject is eGovFlow DIY: de innovatieve toepassing die Vanden Broele ontwikkelde in het kader van de raamovereenkomst Digitale Dienstenmotor van VERA en POLIS.

Benieuwd wat van eGovFlow DIY een prijsbeest maakt? Contacteer ons gerust voor meer info: we tonen u o.a. graag hoe Zaventem met behulp van eGovFlow DIY digitaal ondernemen makkelijker maakte.

Meer weten over onze innovatieve toepassingen?

(en over hoe ook uw organisatie kans kan maken op een echte arcade speelautomaat?)